18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Megrázó helyszíni videó a halálos budapesti HÉV-balesetről

Egy ember életét már nem lehetett megmenteni, olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a helyszínen elhunyt.

...svg content...Fotó: Összeroncsolódott személyautó a főváros XIV. kerületében, a Szentmihályi út és Kerepesi út kereszteződésénél 2023. május 14-én. Az autó a HÉV elé hajtott, egyik utasa a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk a halálos HÉV-balesetről, ami Budapest XIV. kerületében történt. A körülmények nem teljesen ismertek, de azt tudni, hogy az autós a Kerepesi út és a Szentmihályi út kereszteződésénél hajtott ki a szerelvény elé.

A baleset igazán attól lehetett nagyon súlyos, hogy a HÉV maga alá gyűrte az autót, ami teljesen összeroncsolódott. A jármű utasait a fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A Telex egyik olvasója arról számolt be, hogy szerinte egy gyerek hunyt el a balesetben. A lap tájékoztatást kért az OMSZ sajtóosztályától, és kiderült, a tragikus ütközésben összesen hárman sérültek meg.

Egy fiatal férfit és egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. „Egy fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét sajnos nem lehetett megmenteni” – írta az OMSZ a Telex kérdésére.

Az iráni elnök helikoptere kényszerleszállást hajtott végre és eltűnt

A fedélzeten tartózkodott az iráni elnök mellett a külügyminiszter is.