Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,72 Ft
Euró
388,64 Ft
Font
451,77 Ft
Bitcoin
61,672 $

Párharc: mindenki sokkot kapott Mischinger Péter láttán (videó)

Mischinger Péter akár világrekordot is dönthetne, egészen elképesztő teljesítményt nyújtott, amiért komoly dicséretet érdemel.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Párharc második évada hasonló hangulatban zajlik, mint az első, bár egyelőre nincsenek nagy viták és fordulatos taktikák sem. Idővel ez talán változni fog, ettől függetlenül, ha valakit nagyon szívesen láttunk volna a korábbi mezőnyből, az Gáspár Evelin és párja.

Taktikusak voltak, és keményen beleálltak a vitákba, nem hagyták magukat. Emellett szórakoztatóan versenyeztek, és megérdemelték volna, hogy ott legyenek a döntőben, amit Varga Viktorék húzta be. Soron kívül Az inflációra hivatkozva többször is árat emelhetnek a bankok

Érdekesen alakult a pénteki versenynap, mert ugyan DR BRS-ék kiestek, mégis játékban maradhattak. Ezt nem maguknak, hanem Kozsónak és párjának köszönhetik, akik inkább feladták értük a játékot.

Drámai pillanatok voltak, majd Stohl András kicsit magukra hagyta őket, mielőtt visszatért egy újabb bejelentéssel. Már csapatban versenyeznek a hírességek, ami új energiákat szabadíthat fel bennük.

Mischinger Péter például olyan szinten falta fel a fagyit maga előtt, hogy arra szavakat sem lehetett találni. Mindenki sokkot kapott a látványtól, ilyet valószínűleg még egy versenyző sem tapasztalt, de talán Peti is meglepte önmagát.

Szentkirályi Alexandra: „Karácsonyék kitiltanák az autók kétharmadát. Ez őrület”

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergelyék arra készülnek, hogy kitiltsák az autók kétharmadát Budapestről.