Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Éheztette és túlhajszolta lányait egy magyar nő, elvették tőle a gyerekeket

Súlyosan veszélyeztette gyermekeit az asszony.

Fotó: illusztráció | unsplash
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője közölte, a nő olyan mértékű sport- és iskolai teljesítményt várt el gyerekeitől, ami veszélyeztette „testi, érzelmi, értelmi, erkölcsi fejlődésüket” – írja az MTI.

A kiskorú veszélyeztetésével vádolt asszony egyedül nevelte két kiskorú lányát, az említett tetteket 2016 és 2021 között követte el – ezen időszak alatt súlyos alkoholproblémákkal is küzdött. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Amikor a lányai ötösnél rosszabb jegyeket kaptak, megalázta és bántalmazta őket, valamint nem adott nekik elegendő ételt, és minden nap mérte a testsúlyukat.

A gyerekek zsebpénzt azért nem kaptak, nehogy abból ételt vehessenek az iskolában, ahová sokszor csak egy müzlivel indultak el. A lányok édesapjukkal is csupán titokban tarthatták a kapcsolatot.

Végül először a kisebbik, akkor még kiskorú lányt ideiglenesen az apánál helyezték el, melyek után követte az időközben szintén felnőttkorúvá váló testvére is.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.