Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,53 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,80 Ft
Bitcoin
57,368 $

G.w.M. már a kezében tarthatja közös gyermekét Kulcsár Edinával (fotó)

Nagyon büszke az édesapa, aki már háromszoros apukának mondhatja magát, és rendkívül boldog.

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje tudni lehetett, hogy valószínűleg hamarosan megszületik Kulcsár Edina harmadik gyermeke, aki egyúttal az első G.w.M-től. Sok találgatás látott napvilágot arról, vajon megszületett-e már a baba.

Immáron hivatalos, hogy Edina babája, Varga Amara világra jött, és nagyon boldogok. Várták már ezt a bizonyos pillanatot, hogy odakint köszöntsék a kislányukat, akit természetesen a rajongók és a követők is üdvözöltek. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Viharosan indult a két sztár szerelme abból a szempontból, hogy rengeteg támadás érte őket, ugyanakkor a kapcsolatuk az első pillantótól kezdve harmonikus, boldog és kiegyensúlyozott, komoly viták nélküli.

Ezt a vihart csak az emberek generálták, akik nem kedvelik őket, de mindent túlélt a kapcsolatuk. Gyorsan közös tetoválást csináltattak, most pedig már gyermekük is van, aki szerelmük beteljesülése.

Eredetileg későbbre tervezték a picit, aki viszont hamar megfogant, így Edina kilépett a Dancing with the Stars mezőnyéből. Nála boldogabb édesanyát nem lehetne találni, örömmel alapított családot a rapperrel, akinek szintén két gyermeke született a korábbi kapcsolatából.

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.

Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Időközben a rendőrség elfogta azt a 16 éves fiút is, aki kétmilliós kárt okozott A Határ úti metróállomásnál lévő liftben.