Kezdőlap

Friss hĆ­rek

Fontos hĆ­rek

Felkapott

MenĆ¼

ƉLŐ

Clouds
Budapest 21 ā„ƒ
DollƔr
353,87 Ft
EurĆ³
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,093 $

Somhegyi KrisztiƔn szerint VicziƔn Viki feneke lehetne izmosabb is

Egy igen komoly meglepetƩsvƩlemƩnyt lehetett hallani a PƔrharc alatt, amire Somhegyi KrisztiƔn nem is tudott hirtelen mit reagƔlni.

...svg content...FotĆ³: TV2
TV

TakƔcs Petra

Szerkesztő

Somhegyi KrisztiĆ”n nagy kedvence volt a nĆ©zőknek az Exatlon Hungary-ben, aminek mindkĆ©t Ć©vadĆ”t megnyerhette volna, amiben szerepelt. A sĆ©rĆ¼lĆ©sei viszont kƶzbeszĆ³ltak, de rendkĆ­vĆ¼l szimpatikusan jĆ”tszott.

Sosem magĆ”t nĆ©zte, hanem a csapatĆ”t, Ć©s ennek megfelelően kĆ¼zdƶtt. Idővel kibontakozott, sokkal kƶzlĆ©kenyebbĆ© vĆ”lt, ami jĆ³ hatĆ”ssal volt a hangulatra, a nĆ©zők pedig ƶrĆ¼ltek, hogy jobban megismerhetik a műugrĆ³bajnokot. Soron kĆ­vĆ¼l FolytatĆ³dik az F1-es MonacĆ³i NagydĆ­j, kƶvesd Ć©lőben

Most ismĆ©t a TV2 egyik műsorĆ”ban szerepel, mĆ©ghozzĆ” a PĆ”rharcban, ami egyelőre nem Ćŗgy alakul, mint azt gondoltuk volna. KrisztiĆ”nĆ©k nĆ”lunk nagy favoritok voltak VicziĆ”n Vikivel, viszont ez mĆ©g vĆ”ltozhat.

Jelenleg azonban jĆ³l lĆ”tni, hogy mĆ©g nem gyĆŗjtottĆ”k be a rakĆ©tĆ”kat. KrisztiĆ”nnak volt egy meglepő veresĆ©ge is, mĆ­g DRS BRS kapcsĆ”n azt mondta, nem akar rĆ” energiĆ”t pazarolni, ők sem lesznek barĆ”tok.

A kitalĆ”lĆ³s feladat alatt pedig megtudhattuk, KrisztĆ”n nem 100%-ban elĆ©gedett Viki fenekĆ©vel, mert szerinte az lehetne izmosabb is. Tƶbben meglepődtek, amikor ez kiderĆ¼lt, nem szĆ”mĆ­tottak ilyen vĆ©lemĆ©nyre.

Jƶn a Manchester City-Manchester United FA-kupa dƶntő, Ć©lőben adja a tv

A Manchester City Ć©s a Manchester United vĆ­vja meg egymĆ”ssal a dƶntőt az FA-kupĆ”ban, akĆ”rcsak tavaly.