Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,647 $

Új frizurát kapott Gáspár Evelin

Gáspár Evelin imádja a divatot és a szépségipart, ami meg is látszik a megjelenésén, ismét jól döntött.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin szép csendben közel került ahhoz, hogy 200 ezer követőt számoljon az Instagram oldalán. Ez megint egy olyan mérföldkő a karrierjében, amire büszke lehet, nemcsak a mögötte álló műsorokra.

Az évek alatt több műsorban megfordult, és láthattuk, hogy a Survivor is mennyire jól ment neki. A Szerencsekerékben pedig milliókat nyert, ami akár a Párharcban is sikerülhetett volna neki a párjával. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Amit akkor a sors elvett tőlük, azt a Szerencsekerékben visszakapták. Evelin azóta a TV2 Akadémia tanulója lett, és műsorvezetőként is bemutatkozhatott, remek formának örvend, már most megvan a nyári formája.

Divatos, csinos szetteket hord, amik összhangban vannak a sminkjével, illetve a megjelenésével. Ezen kombinációk által még inkább nőhet az önbizalma, mert igenis sokat számít, ha elégedettek vagyunk önmagunkkal.

Evelin gyakran jár fodrászhoz, óvja a hajszálait, és időről időre valami újjal áll elő. A HEDGE HAIR Budapest Fodrász Szalon vendége volt, és mint azt látni fogjátok, a végeredmény megint csak önmagáért beszél.