Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,177 $

Rubint Réka is reagált Rácz Jenő feleségének fotójára

Ebben nem lehet sok meglepetés, mivel Rubint Réka és Rácz-Gyuricza Dóri barátnők, remek közöttük a kapcsolat.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Érdekes lenne a Nyerő Párosban látni Schobert Norbit és Rubint Rékát, akárcsak korábban Rácz Jenőt és Gyuricza Dórit, akik nem mellesleg azzal a lendülettel meg is nyerték a versenyt, méghozzá komoly fölénnyel.

Ugyanakkor a Párharcban is el tudnánk képzelni Norbiékat, melynek jelenleg a második évad fut nagy sikerrel, benne többek között Kozsóval, aki drámai pillanatokat élt át, már az első napokban. Soron kívül A vízivás mégsem jó a másnaposság ellen?

Rékát korábban a Dancing with the Starsban is láthattuk szerepelni, és noha jó teljesítményt nyújtott, nagyon hamar kiesett. Az év egyik legnagyobb meglepetése volt, sokan igazságtalannak tartották a történteket.

Réka azóta túltette magát a történteken, a saját karrierjére koncentrál, miközben Norbi még inkább támogathatja ebben. Dóri és Jenő pedig egy távoli helyszínen nyaralnak az 1 éves kislányukkal.

„Mindent megnézünk, mindent felfedezünk, mindent megkóstolunk.” – írta a posztjában Dóri, amire Réka is szívecskével reagált. Rövid időn belül a bejegyzés sok ezer like-ot kapott, ez is mutatja Jenő feleségének népszerűségét.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.