Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,54 Ft
Euró
386,90 Ft
Font
450,13 Ft
Bitcoin
62,674 $

Párharc: Somhegyi Krisztián nem akar energiát pazarolni Dr Brs-re

Somhegyi Krisztián finoman megjegyezte, nem akar energiát pazarolni DR BRS-re, és inkább tartja a távolságot tőle.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szépen egymásnak feszültek Somhegyi Krisztiánék és DR BRS-ék a Párharc új évadában, gyakorlatilag már az első pillanatban. Krisztiánék elsőként érkeztek meg a villába, így elsőként is választhattak szobát.

Természetesen a legjobb szobát vitték el, míg DR BRS-éknek nem maradt más, mint az utolsó kiadó szoba. Ennek egy oka volt, mégpedig az, hogy utolsóként sétáltak be a szállásukra, majd ki is robbant emiatt a vita. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

Viczián Viki nem hagyta magát, míg párja, Somhegyi Krisztián, aki nagy kedvenc volt az Exatlon Hungary-ben, inkább csak hallgatott és figyelt. „Nem szeretnék elpazarolni energiát erre a csávóra, őszintén. Inkább a versenyzéssel foglalkozzunk!”

Krisztián elismerte, nem volt számára szimpatikus Adriék párosa, már csak a stílusuk miatt sem. DR BRS-ék pedig többet vártak volna Krisztiánéktól az első verseny alapján, mivel azt nem ők nyerték meg, és úgy érezték, kissé nagy lehetett a mellény.

Az egykori műugróbajnok tisztázta, nem fog közeli kapcsolatot kiépíteni Adriékkal, akik hasonlóan gondolkoznak. Nagyon más karakterű emberek, személyiségek, és ennek az egésznek még lehet folytatása.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.

Április óta nem találnak egy 16 éves pécsi lányt

A 16 éves pécsi lány még április közepe előtt tűnt el, azóta sem tudni, hogy hol tartózkodik jelenleg, és mit csinál.

Keretet hirdet Marco Rossi, élőben adja a tv

Élőben közvetíti a televízió Marco Rossi kerethirdetését az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésre.