Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Felfegyverkezett férfiakat vett őrizetbe a rendőrség Szombathelyen

A rendőrség résen volt, gyors és hatékony munkát végzett egy bejelentést követően, majd hat férfit őrizetbe vettek Szombathelyen.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség tájékoztatása szerint a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. április 30-án, az éjszakai órákban érkezett bejelentés arról, hogy Szombathelyen, az Emlékmű dombon megtartott nyilvános rendezvényen több személy összeverekedett.

A bejelentést követően a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a helyszínre érkeztek és megkezdték az elsődleges intézkedéseket. Az intézkedés során megállapították, hogy két szemben álló fél között hosszú ideje elhúzódó viszály okozta a nézeteltérést, amely tettlegességig fajult. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, az események teljes körű tisztázását. Az elkövetői kör felderítését és a bizonyítékok beszerzését követően a szombathelyi rendőrök hat férfit hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A kiadott közleményben hozzátették, őket kihallgatásukat követően őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.