Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Így utazik magángéppel a kutyájával Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme egy igazi legenda, aki óriási sikert aratott a filmezés világában, és noha voltak kemény időszakai, szerencsére még mindig közöttünk van.

Fotó: Unsplash/Chris Leipelt
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jean-Claude Van Damme igazi kedvenc, a 80-as és a 90-es évek egyik legnagyobb akciósztárja. Voltak idők, amikor szinte mindenki vele akart dolgozni, és sorra adta ki a jobbnál jobb filmeket, amiket tátott szájjal néztük a VHS-en.

Szép idők voltak, JCVD számára is, leszámítva azokat az időszakokat, amik nagyon nehézzé tették a magánéletét. Ez már a múlt, a legnagyobb sikerek is maga mögött vannak, de még mindig filmezik, és hozza a kötelezőt. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Emellett arról se feledkezzünk meg, hogy igazi harcművész, bajnok, aki imádja az állatokat. Az egyik legismertebb kutyabarát, sok állaton segített az évtizedek alatt, és barátként tekinthet rájuk.

A 62 éves legenda szereti az életét, a barátait, a rajongókat, akik soha nem engedték el a kezét. Érdekes volt felnőni a filmjein, utánozni őt a televízión keresztül, és arról álmodozni, hogy egyszer úgy fogunk spárgázni, mint ő.

Nos, egyik sem jött össze, de még mindig a kedvencünk. Noha személyesen egyelőre nem találkozhattunk vele, mindenki láthatja, hogy milyen remek ember, és a magángépen sem egyedül utazik.

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.