Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,50 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,740 $

A Love Islandból ismert Szintia őrjítően szexi külseje: TOP-3

Egy TOP-3-as összeállítás Miss Hungary 2019 egyik legnépszerűbb indulójáról, aki a Love Island szereplője is volt abban az esztendőben.

Style

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy TOP-3-as összeállítás Miss Hungary 2019 egyik legnépszerűbb indulójáról, aki a Love Island szereplője is volt abban az esztendőben.

Magyarország soha nem panaszkodhatott, rengeteg gyönyörű nő született a hazánkban, akik időről időre felkeltik az emberek figyelmét. Sokan közülük modellek, és vannak, akik világhírnevet szereztek maguknak. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

EGY NŐ, AKI MÉG ENNYI IDŐSEN IS ELKÉPESZTŐEN SZEXI

Azok, akiknek ez nem sikerült, szintén nem panaszkodhatnak, mert sok keresett modell dolgozik Magyarországon, akik a különböző televíziós produkciókban is szerepet kapnak. Oldal Szintia például a Love Island 2019-ben volt az egyik főszereplő.

Szintia is egy természetes szépség, aki sokak kedvence lehetett a műsorban. Nagyon szereti a kamera, és könnyű róla szexi, egészen vadító képeket készíteni. Akinek ilyen adottságai vannak, mindez nem lehet meglepetés.

A nyári időszak az, ami igazán kiemeli a modell alakját, és ennek kapcsán készítettünk róla egy TOP-3-as összeállítást. Nem volt könnyű dolgunk, mert Szintia mindig topon van, és nagyon csinos, aki odafigyel a részletekre.

Amikor bikiniben van, talán még az idő is lelassul körülötte, és az egész strand utánafordul, hogy vessen egy pillantást a bájos hölgyre. Emiatt is érdemes őt követni az Instagramon, amit már több mint 29 ezren megtettek.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/iszak-eszti-mindent-vitt-ezzel-a-keppel-10-10/

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Váratlan eredmény született a Chelsea-Tottenham rangadón

A Chelsea továbbra is nagyon hektikus formában játszik, addig a Tottenham szép lassan lemondhat a Bajnokok Ligája indulásról.

Így lehet megállapítani, mely árus kínál valóban magyar epret

Több dolog is van, ami arra utal, hogy a „mézédes magyar epret” kínáló árusok között egyesek ellenőrizetlen forrásból származó, jellemzően spanyol vagy görög szamócát próbálnak rásózni az emberre.