Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,71 Ft
Euró
389,58 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
61,829 $

Változékony időnk lesz szerdán, heves szélmozgásra is érdemes készülni

Délelőtt még előfordulhatnak kisebb záporok, ám idővel felszakadozik a felhőzet.

Fotó: Unsplash/Aaron Burden
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden a sok napsütés mellett nappali gomolyfelhő-képződés várható, legfeljebb a délkeleti tájakon alakulhat ki egy-egy zápor.

Éjszakára nagyrészt leépülnek a gomolyok, kiderül az ég, de az északkeleti, keleti tájakon felhős idő valószínű, itt egy-egy zápor kialakulása sem kizárt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Szerdán a délelőtti órákban északkeleten még előfordulhat kisebb zápor, majd itt is szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, másutt pedig képződnek a gomolyok, miközben délnyugat felől fátyolfelhők érkeznek.

A keleti, szerdán a délkeleti szél továbbra is nagy területen élénk lesz, a Szeged-Győr tengely mentén pedig meg is erősödhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 10 fok között alakul, de a szélcsendes északi fagyzugokban gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 16 és 21 fok között várható.

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.