Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Újabb lövöldözés történt egy amerikai középiskola területén, egy személy megsérült

A sebesültet kórházba szállították, ahol megfelelő ellátásban részesítették, ám a jelenlegi állapotáról egyelőre nincs hír.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi hatóságok hétfő délután nyomoztak az elkövető ellen, aki aznap 12:40 körül Las Vegas külvárosában, az Ed Von Tobel középiskola campusán lövöldözni kezdett, ennek következtében megsebesített egy felnőttet.

A rendelkezésre álló információk szerint egyelőre nem sikerült azonosítani a támadót, sem a nyomára akadni, de az intézmény igazgatója megerősítette, hogy egyetlen diák sem sérült meg – számolt be az AP News. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A sebesültet kórházba szállították, ahol megfelelő ellátásban részesítették, bár azt nem tudni, hogy mennyire voltak súlyosak a sérülései, illetve azt sem, hogy az iskola alkalmazottja volt-e, vagy egy civil, aki épp arra járt az incidens idején.

Nem sokkal később azonban Jesus Jara, a Clark megyei iskolakörzet főfelügyelője egy közleményt adott ki, amelyben jókívánságait fejezte ki egyik munkatársuk részére, kiemelve, hogy remélhetőleg mihamarabb felépül.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.