Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Még a lélegzetünk is eláll, ha Hupczik Vivien formájára tekintünk: klasszis!

Az IFBB Pro versenyző egy következő nagy versenyző Magyarországról, aki tiszteletet érdemel, mert nagyon keményen dolgozik, és a formái tekintélyt parancsolnak.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Az IFBB Pro versenyző egy következő nagy sportoló Magyarországról, aki tiszteletet érdemel, mert nagyon keményen dolgozik, és a formája tekintélyt parancsol.

Egyre több és több fitneszmodell és más hasonló kategóriában induló versenyzőnő mutatja meg magát. Egyrészt ez egy életforma, másrészt akár megélhetést is biztosíthat, amihez azonban legalább az egyik legjobbnak kell lennünk. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Több neves képviselője is van ennek a szakágnak, akik egytől egyig óriási formát mutatnak. Hupczik Vivien az egyik kedvenc, aki nemcsak izmos, de bájos is. Sokszor láthatjuk őt edzés közben, vagy fehérneműben.

Ezek után nem lehet meglepetés, hogy lassan már 50 ezer követője van az Instagramon, és rendre sok like-ot kapnak a róla készült felvételek. Gyakorlatilag nincs egy olyan pontja sem a testén, amiben ne lenne erős.

A profi versenyző folyamatosan edzésben van, és nem az a fajta sportoló, aki visszavenne. Mintha csak folyamatosan növelné a tétet, ami természetesen jól látszik a formáján. Sorra kaphatja a dicsérő szavakat, és nem érdemtelenül.

Vivien extra-vonzó a képein, és vannak olyan pillanatok is, amikor az edzőruhát valami sokkal elegánsabbra cseréli le. A bikinis képei pedig igazán megmutatják, hogy a kemény munka milyen eredményekkel járhat.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/iszak-eszti-mindent-vitt-ezzel-a-keppel-10-10/