Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,55 Ft
Euró
397,06 Ft
Font
475,76 Ft
Bitcoin
64,421 $

Párharc: Kozso hangosan üvöltve ereszkedett alá a liftaknában (videó)

Kozso nem volt túl nyugodt, amikor le kellett ereszkednie egy liftaknába, de végül megcsinálta a küldetést az énekes.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje már tudhatjuk, hogy kik vettek részt a Párharc 2 küzdelmeiben. Az egyik legnagyobb név kérdés nélkül Kozso, aki szintén a kedvese oldalán vágott neki ennek az órái kalandnak, ami hozott pár meglepetést számára.

Kozso kedvese, Ágica is imádta a versenyt, és bátran vágott neki a kihívásoknak, míg a legendás énekes már kevésbé. Nemrég megtudhattuk tőlük, hogy nem zárkóznak el a közös baba ötletétől, így lehetséges, hogy családot alapítanak. Soron kívül Karácsony Gergely: „Magyar Péter politikai fantáziája határtalan”

Most azonban a Párharcé a főszerep, ma este elstartol az új évad, mely az elsőhöz hasonlóan drámainak ígérkezik. Kozso és Ágica párosa is nagyon érdekes lesz, és hamar megismerkedtek azzal az érzéssel, milyen leereszkedni egy liftaknába.

Kozso nem fogta vissza magát, hangosan üvöltött az ereszkedés alatt, amiért utólag bocsánatot kért a párjától. Nem ment egyszerűen az akció, és ez csak az eleje volt a kihívásoknak, ennél csak keményebb lesz.

Itt még nagyon jó kedve volt Kozsónak, folyamatosan beszélt, viccelődött, ám az előzeteseteket elnézve, lesz ez még másképp is. Már csak miattuk is érdemes lesz figyelni az eseményeket, szóval tapadjatok a TV2-re, mert jön a Párharc 2!

Karácsony Gergely szerint Magyar Péter nem tudná őt legyőzni Budapesten

A főpolgármester biztos benne, hogy Magyar Péter nem nyerhetne Budapesten főpolgármesterként, és ezzel együtt nem is lát nála ilyen ambíciója.