Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,66 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
475,96 Ft
Bitcoin
64,320 $

Gáspár Győző megható üzenete: „Köszönöm, hogy elviselted az elviselhetetlent”

Nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe az édesanyja Gáspár Győzőnek, aki sokat jár ki a temetőbe, és természetesen anyák napján is megemlékezett róla.

...svg content...Fotó: Insagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike és édesanyja között szoros volt a kapcsolat, de egy ideje már csak egyoldalú a kommunikáció. Túl korán ment el Győző édesanyja, és ezzel igen nagy űrt hagyott maga után, amit mindenki érezhet a családban.

Győző sokszor beszélt már a fájdalmairól, és arról, hogy milyen érzések vannak benne, amikor az édesanyjára gondol. Nehéz időszakok vannak mögötte, és a feldolgozás hosszú folyamat, sokszor éveken át tart. Soron kívül Menczer Tamás szerint Magyar Péter oda fog jutni, ahová Jakab Péter

Ezt csak az tudja, aki élt már át hasonlót, és aki nagyon szerette az édesanyját. Győzike már tudja, milyen elveszíteni azt a személyt, akinek az életét köszönheti, ugyanakkor a mennyországban, és abban, hogy odafent már nem senki sem szenved.

„Köszönöm, hogy elviselted az elviselhetetlent. Hogy valamit teremtettél a semmiből. Hogy üres zsebekből is képes voltál adni.” – írta a posztjában Győzike anyák napján az édesanyjához, akire mindig emlékezni fog.

„Hogy szerettél bennünket, mikor nem volt bennünk semmi szeretetre méltó. Köszönöm, hogy a lehetetlent is megoldottad egyetlen mosolyoddal, és köszönöm, hogy élhetek.” – tette hozzá a sorai között Győző.

Magyar Péter zsarolással vádolja Karácsony Gergelyt, aki szerinte hazudik

Nemcsak hazugságokkal vádolja Magyar Péter Karácsony Gergelyt, hanem többek között zsarolással is.