Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,45 Ft
Euró
397,90 Ft
Font
476,38 Ft
Bitcoin
63,650 $

Ébredés utáni videók jelentek meg Tóth Andiról

Nagy a szerelem Tóth Andi és Bailey között, akik igazi családként működnek együtt, nagyszerű a kapcsolatuk.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi mostanában csendesebb életet él, melynek kapcsán tisztázta, nem igazak azok az állítások, miszerint fenyegetik, és még csak életveszélyben sincs. Sőt, senki sem indított ellene pert, sokáig lehetne folytatni a sort.

Andit is meg tudják lepni ezek a cikkek, noha már számtalan hasonlót láthatott az évek alatt. Néha elfogy az ereje, hogy ezekre reagáljon, azzal pedig nehezen tud mit kezdeni, hogy többen ennek ellenére is elhiszik, amit olvasnak. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Szulák Andrea szerint Andiban megvan a világsztár karakter, de egyedül látja őt. Az énekesnő igyekszik úgy élni az életét, ahogyan az számára ideális, és láthattuk, hogy milyen lehengerlően néz ki.

A formája mondhatni tökéletes, bár talán jobban örülne annak, ha az élete lenne az. Mivel még mindig fiatal, sok lehetőség áll előtte, és a TV2 családjának tagja, legutóbb például zsűriként szerepelhetett.

Élete egyik legjobb döntése volt, amikor egy kiskutya mellett tette le a voksát. Nagy álma volt Bailey, akivel kiváló a kapcsolata, és mint azt a videókban látni fogjátok, a reggelek is viccesek a kutyussal. A videókat erre a linkre kattintva érhetitek el.