Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Tóth Gabi reakciója III. Károly megkoronázására

Többek között Tóth Gabi is reagált a történelmi eseményre, hiszen új uralkodója van az Egyesült Királyságnak.

...svg content...Fotó: EPA/Neil Hall
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Erzsébet királynő hatalmas örökséget és űrt hagyott maga mögött, miután elhunyt. Hosszú élet adatott meg neki, sokkal hosszabb, mint azt bárki s gondolta volna, sok mindent túlélt a királynő, aki legendaként távozott.

Károly előtt adott a feladat, de azt az űrt nagyon nehéz lesz betöltenie, amit Erzsébet hagyott maga mögött a földi pályafutása végeztével. Tavaly szeptemberben helyezték végső nyugalomra a királynőt, III. Károly megkoronázására azonban csak most került sor. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Rengeteg híresség, ismert ember jelent meg a ceremónián. Többek között Novák Katalin köztársasági elnököt is meghívták a férjével, és mindketten nagyon csinosan tették tiszteletüket Londonban.

Szombaton is csinos volt a köztársasági elnökünk, aki egy egyedi ruhát választott az eseményre. Sokan voltak kíváncsiak a ceremóniára, ami ugyan hosszú ideig tartott, mindvégig érdekes volt figyelni az eseményeket.

Természetesen az ismert magyar embereket is vonzotta az esemény. Többek között a TV2 sztárja, Tóth Gabi is reagált a koronázásra, amit erre a linkre kattintva érhettek el, viszont csak korlátozott ideig.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.