Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

Ilyen szexin mutat Rácz Jenő felesége a nyaralásuk alatt

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri nagyon jól érzi magát, hiszen végre nyaralnak, egy távoli helyszínen.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje tudhattuk, hogy Rácz Jenőék hamarosan elutaznak. Előtte Jenő átvett egy igazi álomautót, mely a Mercedes egyik legújabb modellje, ami remek szolgálatot fog teljesíteni a család számára.

Jenő nagyon aktív, magángéppel utazott el egy külföldi helyszínre, hogy ellenőrizzen egy folyamatban lévő projektet. Mindig van tennivalója, édesapaként is, de most a pihenésről szólnak ezek a napok. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Mint ismeretes, repülőre pattantak, és egy távoli nyaralóhelyre utaztak. A szállásukra sem lehet panasz, mindenük megvan, amire csak szükségük lehet, és természetesen élvezik a remek időt, a nyárias környezetet.

A nagy hajtás miatt már nagyon várták, hogy ott legyenek, és végre csak a pihenéssel foglalkozzanak. Ez igazán feltöltheti őket a következő időszakra, és közben új élményeket gyűjtenek.

A mindig csinos Dóri pedig megmutatta, milyen formában van jelenleg. Egy szexi fürdőruhában tette ezt meg, amit erre a linkre kattintva érhettek el, korlátozott ideig, mint az általában lenni szokott.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.