Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

Szabó Franciskát azonnal egy Baywatch-filmben akarjuk látni

Ha lesz új Baywatch-film vagy sorozat, Szabó Franciskának benne lenne a helye, annyira masszív és szexi izomzattal rendelkezi,

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Baywatch egy igazi legenda, még a fiatalabb generáció is jól ismerheti a 30 évvel ezelőtti sikersorozatot. Hihetetlen, hogy évtizedek teltek el azóta, generációk nőttek fel, és szép lassan mi is családot alapítottunk.

Ettől függetlenül még mindig imádjuk a sorozatot, függetlenül, hogy ma már azért pár jelenet inkább megmosolyogtató, de akkoriban ez topnak számított. Nem beszélve a benne szereplő fiatal nőkről, akik taroltak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Komoly látványt jelentettek a parton, és ez volt a sorozat egyik húzóereje. Nem kevesen profitáltak abból, hogy szerepeltek a Baywatch-ban, ami Magyarországon is sokáig futott, és szép nézettséggel.

Szabó Franciskát nagyon is el tudnánk képzelni ebben a szerepben, rendkívüli izomzattal rendelkezik. Páratlanok a vonalai, bár ez eddig sem volt kérdés, és igenis legyen büszke arra, amit elért.

A rendkívül vonzó korábbi Exatlon Hungary bajnokversenyzőt „életmentőként” fotózták a parton, ami az egyik legdögösebb felvétel Franciról. Maximálisan el tudnánk képzelni őt egy életmentős sorozatban, Kaliforniában.