Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,62 Ft
Euró
397,07 Ft
Font
474,78 Ft
Bitcoin
64,061 $

Barta Sylvia lábai és formája hihetetlenül szexi (fotók)

Barta Sylvia még a hétvége előtt villantotta meg mesteri vonalait, amik sok motivációt adhatnak az embereknek.

...svg content...Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia mindig is egy nagyon csinos és vonzó nő volt, ami az évek múlásával sem változott. Sőt, jelenleg minden eddiginél formásabb és csinosabb, bizonyítván, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egy női testből.

Csupán kitartás, motiváció, rendszeres sportolás és egészséges táplálkozás kell hozzá. Emellett az sem árt, ha kerüljük a stresszt, mert az rettentő hatással tud lenni a szervezetre, így például a bőrünkre is. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Látható módon a TV2 sztárjának ezzel sincs gondja, lenyűgözően néz ki, az egyik legformásabb hírességünk. Minden oka megvan arra, hogy büszke legyen a formájára, és a nyár csak most rúgja be az ajtót a remek időjárással.

Sylvia is imádja a nyarat, a jó időt, és minden bizonnyal a bikinis fotók sem maradnak majd el tőle. Ugyanakkor ezek az egyberuhák is szenzációsan állnak neki, csak keressük a szavakat, egyszerűen lenyűgöző.

Bármelyik generáció számára jó példa lehet, hogy az idő múlásával még többet és többet hozhatunk ki magunkból. Ehhez pedig nincs másra szükségünk, mint arra, hogy higgyünk magunkban.