18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,818 $

M0-s gázolás: a rendőrök megtalálták az autót, az elkövetőt még keresik

Az április 30-án este történt tragikus, cserbenhagyásos gázolás ügyében friss információk érkeztek a rendőrségtől.

...svg content...Fotó: MTI/Lakatos Péter
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, tragikus baleset történt az M0-son április 30-án este, Törökbálint térségében: egy 92 éves idős férfit halálra gázolt egy autós, a sofőr pedig elhagyta a helyszínt.

A Törökbálint térségében történt tragédia során a rendőrség korábbi tájékoztatása szerint egy gépkocsi sofőrje haladt az M0 autóúton az M5 autópálya irányába, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A police.hu pedig most friss információkkal érkezett a nyomozás kapcsán: azt írják, a rendőrök az elmúlt napokban is minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőrt és a kisbuszt is megtalálják.

A kettőből egy feladatot megoldottnak tudhatnak: 2023. május 2-án reggel Diósd, Arany János utcában találták meg a roncsolódott járművet. Az elmúlt bő egy nap leforgása alatt kiderítették, a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban, az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről:

Fotó policehu

A baleset vizsgálatán túl az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt is nyomoznak, tovább keresik a sofőrt és két utasát, egyben kérik, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt/elhaladt amikor a szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.