Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,01 Ft
Euró
388,74 Ft
Font
453,04 Ft
Bitcoin
63,947 $

Sáfrány Emese bejelentést tett arról, együtt van-e még Intivel

Sokakat érdekelt a téma, miután eltűntek a közös fotók, illetve nem egy pletyka kapott szárnyra a két sztárról.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sáfrány Emese kapcsolata nem úgy alakult gyermeke édesapjával, mint azt szerették volna. Olyannyira nem működött ez közöttük, hogy szétváltak egymás útjaik, amiről sokat cikkezett a média.

Később Emese túltette magát ezen, és kinyitotta a szívét más felé. Először csak pletykaként beszéltek róla, hogy összejött egy szintlén ismert emberrel, majd megerősítették, hogy valóban egy párt alkot Intivel. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Inti közben kórházba került, részben megváltozott az élete egy vele született rendellenesség miatt. Akkor még együtt voltak, Emese támogatta az énekest, majd arra lehettünk figyelmesek, hogy eltűntek a közös fotók a közösségi oldalakról.

Ennek általában az az oka, hogy a párok szakítanak. Nos, most tiszta vizet öntött a pohárba a csodálatos formának örvendő Emese, és egyértelművé tette, mi a helyzet, még mielőtt újabb és újabb pletykák jelennének meg róluk.

„A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk.” – írta a posztjában Emese. „Megkérjük a sajtó munkatársait, hogy egyikünket se keresse a témában kapcsán. Köszönjük!”

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.