Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Ekkor várható a következő családi pótlék és a májusi nyugdíj

Előbbi beérkezése május 3-án várható banki átutalás esetén, postai kifizetéssel viszont 12-én, utóbbi pedig banki átutalással május 12-én, postai úton 12-30. között kerülhet kifizetésre.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Május 3-án, szerdán utalják Magyarországon a következő családi pótlékot, gyermekgondozást segítő ellátást, gyermeknevelési támogatást, fogyatékossági támogatást, vakok személyi járadékát, a banki jóváírás pedig várhatóan szintén ezen a napon történik meg.

A családi pótlék postai kifizetés esetén a fent jelzett napot követő 2-4 munkanappal később jön, míg a nyugdíjakat május 12-én, pénteken utalja a Magyar Államkincstár. Ha valaki bankszámlára kérte a nyugdíjat, már ezen a napon hozzájuthat a pénzéhez – írta az alon.hu. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Amennyiben valaki postai úton kérte az ellátást, az ún. nyugdíjkifizetési naptárban, az abban rögzített konkrét kifizetési napon viszi ki a postás a nyugdíjat. A posta minden hónapban 12 munkanapon át viszi ki a havi rendszerességű nyugdíjakat, így május 12-30. között várható a május havi nyugdíj postai kifizetése.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.