Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Kigyulladt egy autó az M3-as autópályán

A tűzeset a sztráda Vásárosnamény felé vezető oldalán történt, a 84-es kilométernél, Karácsondtól nem messze.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem nemrégiben arról számolt be, miszerint teljes terjedelmében égett egy személyautó az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Karácsond térségében, a 84-es kilométernél.

Illetve az is kiderült, hogy a gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak ki a tűzesethez. Ők egy vízsugárral eloltották a tüzet, majd hozzáláttak az utómunkálatokhoz, egyéb részlet azonban nem látott napvilágot az incidens kapcsán. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Két héttel ezelőtt pedig arról számoltunk be, hogy Fót térségében kigyulladt egy építmény tetőszerkezete, amelynek következtében sűrű szürke füst szállt fel, egyenesen az M3-as autópálya irányába.

Emiatt a rendőröknek más irányba kellett terelni a forgalmat, miközben arra kértek mindenkit, hogy fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek az érintett útszakaszon. Majd arról érkeztek hírek, hogy a tüzet sikerült megfékezni, illetve szerencsére senki sem sérült meg.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.