Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,96 Ft
Bitcoin
62,771 $

Fotókon Orbán Viktor családjának találkozása Ferenc pápával

Látványos fotók készültek Orbán Viktor családjának találkozásáról Ferenc pápával, ami egy kiemelten fontos emlék marad számukra.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban írtunk, Ferenc pápa hamarosan elhagyja Budapestet, előtte azonban beszédet tartott a Kossuth téren. A nagy szentmisére vasárnap délelőtt került sor, ami óriási tömegeket vonzott.

Valószínűleg még ennél is messze többen lettek volna, ha nagyobb a Kossuth tér befogadóképessége, de így is rengetegen lehettek ott a különleges napon. Szerencsére az égiek is kegyesek voltak, napos idő fogadta Ferenc pápát. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Minden adott volt ahhoz, hogy egy igazán emlékezetes szentmisét rendezzenek a Kossuth téren, és a pápa elégedetten térjen vissza a vatikáni rezidenciájára Rómában. A nagy esemény előtt Orbán Viktor családja is találkozhatott Ferenc pápával, amiről videós anyag is készült.

Természetesen a fotók sem maradtak el, amiről alább egy látványosabb válogatást találhatunk. Az unokák is lehetőséget kaptak arra, hogy bemutatkozzanak a világ legismertebb emberének, aki remek hangulatban érkezett meg Budapestre.

Fotó FacebookOrbán Viktor
Fotó FacebookOrbán Viktor
Fotó FacebookOrbán Viktor
Fotó FacebookOrbán Viktor
Fotó FacebookOrbán Viktor
Fotó FacebookOrbán Viktor