Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

13 éves diák állította meg az iskolabuszt, miután a sofőr elájult (videó)

A járművön több tucat gyerek utazott, s akár baleset is történhetett volna, ha Dillon Reeves nem lép közbe.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A beszámolók szerint a Michigan állambeli Detroit környékén történt az az eset, amikor egy iskolabusz sofőrje arról értesítette a központot, hogy rosszul érzi magát, ezért félre fog állni, ám ezt már nem tudta megvalósítani, ugyanis közben elájult.

A járművön több tucat gyerek utazott, s akár baleset is történhetett volna, ha a 13 éves Dillon Reeves nem lép közbe, ugyanis a busz átment a szembe sávba. Ám a fiú rendkívül bátor volt, megragadta a kormányt és a fékbe taposott, ezzel megállítva a járművet. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A busz biztonsági kamerája rögzítette mindezt, amelyen az látható, ahogy Dillon végrehajtja hősies tettét, miközben óriási hangzavar támad, ő pedig odakiabál a többieknek, hogy azonnal hívják a 911-et – írta a Sky News.

„Négyéves kora óta az ölemben ülve tanul vezetni. Persze csak a vidéki utakon, ahol alig van forgalom, kisebb szakaszokon, maximális figyelem mellett. Nagyon jó sofőr, akiből mára hős lett”

– mondta el a tanuló édesapja.

A fiú iskolája is rendkívül büszke, illetve hálás, hogy szinte azonnal közbelépett, amikor észlelte a bajt. Továbbá az is kiderült, hogy a buszsofőrt azóta kórházba szállították, ahol megkapta a szükséges ellátást, bár a jelenlegi állapotáról egyelőre nincs hír.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.