Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Éjféltől kezdetét vette a horgászok ragadozószezonja

Tavaly többen vesztették el azért az engedélyüket, mert már éjfél előtt csónakba szálltak a műcsalis és/vagy csalihalas felszerelésükkel, pedig az időzítés kiemelten fontos.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hirbalaton.hu szerint szombaton 00:01 perctől vethetik be a műcsalis vagy a csalihalas felszerelést a parti horgászok, illetve ez az a legkorábbi időpont, amikor csónakba (vagy egyéb vízi járműre) szállhatnak az ilyen felszereléssel rendelkezők.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint idén április utolsó két napja hétvégére esik, a süllő, a balin, a sügér és a csuka tilalma is április 28-án éjfélig tart, tehát a „ragadozós szezon” április 29-én 00:01 perckor veszi kezdetét. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Tavaly többen vesztették el azért az engedélyüket, mert már éjfél előtt csónakba szálltak a műcsalis és/vagy csalihalas felszerelésükkel, de olyanok is voltak, akik partról dobták be ragadozós felszerelésüket idő előtt.

Ezért a halgazdálkodási társaság mindenkit arra kér, hogy kiemelten figyeljen az időzítésre, aki pedig a további részletekre is kíváncsi lenne, itt tud tájékozódni.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.