Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Autólopásra is jó a Nokia 3310-es

Ha valaki egy „butatelefonnal” közelít az autó felé, jobb résen lenni.

Fotó: unsplash
Mobil

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Egészen meghökkentő videó terjed az interneten, melyen az látható, ahogyan egy Toyota RAV4-et egy régi Nokiával indítanak be. Persze a telefon gyakorlatilag mindegy, a lényeg a rajta futó rendszer.

Azért nyilván jobban néz ki az elpusztíthatatlanság példaképével beindítani az autót, de mint azt a Vice megírta, ez nem csak régi telefonokkal, hanem akár bluetooth-hangszóróval is megoldható. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az amerikai piacon mindössze néhány ezer dollárért megvásárolhatók ezek az eszközök, és még a laikus tolvajok is pillanatok alatt elsajátíthatják a használatukat, a tulajdonosoknak pedig nem egyszerű védekezni ellenük.

Az eladók leginkább „vészindító” készülékként hivatkoznak a technikára, egyes oldalak pedig azt állítják, hogy a szoftverek csupán „frissítésként” szolgálnak a már megvásárolt járművekhez.

Persze ebből semmi sem igaz, de valahogy álcázniuk kell a terméket, attól függetlenül is, hogy leginkább a darkweben és a Telegramon lehet velük találkozni.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.