Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,19 Ft
Euró
399,36 Ft
Font
476,17 Ft
Bitcoin
62,461 $

Befejezték nyomozást az apostagi gyermekkéselés ügyében

A eset még tavaly ősszel történt, a rendőrség pedig most arról számolt be, hogy lezárták a nyomozást.

...svg content...Fotó: Unsplash/Octavian Dan
Bűnügy
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a rendőrség tavaly ősszel jelentett arról, hogy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nyomozást rendelt el emberölés bűntett kísérlet miatt.

Akkori közlésük szerint 2022. szeptember 13-án 4 óra körül apostagi otthonukban az ott lakó anya megtámadta gyermekét, a lányt kórházba szállították, a rendőrök pedig az asszonyt elfogták. Soron kívül Magyarország 500 millió euró hitelt nyújt Észak-Macedóniának

A police.hu pedig most arról számolt be, hogy a nyomozást befejezve, vádemelést javasolnak a vármegyei nyomozók. Megjegyezték, a 2022. szeptember 13-án 4 óra körül történt támadás folytatását az asszony párja és apja akadályozta meg.

A friss jelentésben megosztották, a kiérkező rendőrök elfogták az asszonyt, míg gyermekét életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. A nőt őrizetbe vették a nyomozók, akik kezdeményezték letartóztatását, melyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

Az emberölés kísérlet miatt indított nyomozást a napokban befejezték a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, akik vádemelési javaslattal küldték meg az iratokat az illetékes ügyészségnek.

13. havi nyugdíj: fontos kérdés tisztázódott a téma kapcsán, ezt érdemes tudni

Nem mindenkinek jár a 13. havi nyugdíj. Mutatjuk, mit kell tudni ennek kapcsán.

Manfred Weber szerint Magyar Péter le fogja győzni Orbán Viktort

Manfred Weber minden eddiginél jobban tette egyértelművé, milyen ellenszenvet érez Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel szemben.