Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Csak a legszűkebb családi kör tudott Jerry Springer betegségéről

Nem akarta terhelni a barátait.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/ David Shankbone
Észak-Amerika

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint arról korábban beszámoltunk, hosszú küzdelem után 79 éves korában elhunyt Jerry Springer. A televíziós legendát rákkal diagnosztizálták, ám családjával közösen úgy döntött, hogy nem hozzák nyilvánosságra a betegségét.

Jene Galvin, a Springer család képviselője elmondta, hogy Jerry hónapokig beteg volt, de csak a közelmúltban vált világossá, hogy mennyire súlyos a helyzet, ugyanis hasnyálmirigyrákot állapítottak meg nála. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

Galvin szerint Jerry és családja különösen fontosnak tartották, hogy minden figyelmüket egymásnak szentelhessék a nehéz időben, ezért csak a legszűkebb körnek árulták el a betegségét.

Jerry régi barátja és televíziós kollégája, Steve Wilkos az egykori műsorvezető halálát követően elmondta, alig egy hónappal ezelőtt találkoztak, ám a betegségéről nem esett szó – írta a TMZ.

Wilkos elárulta, hogy együtt szivarozgattak és nosztalgiáztak, barátjának pedig fogalma sem volt arról, hogy mennyire komoly a probléma. Hozzátette: utólag visszagondolva úgy véli, Jerry így akart búcsút venni tőle.

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.