Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,24 Ft
Euró
389,02 Ft
Font
454,67 Ft
Bitcoin
57,813 $

Szőke Zsuzsi növelte a tétet, meseszép lábai vannak

Többek között a lábformái is kiemelkedőek Szőke Zsuzsinak, aki láthatóan élvezi az életet, és nagyon kiegyensúlyozott.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ez az év merőben más lehet Szőke Zsuzsi számára, mint a tavalyi. Eltérő energiákkal vágott neki a 2023-as esztendőnek, ami sok újdonságot hozhat számára, de már május hónapot írunk, ami bizonyítja, rettentő gyorsan telik az idő.

Évről évre azt vesszük észre, hogy az idő múlása felgyorsul, és ez különösen fájó, ha nem éljük meg igazán a pillanatokat. Fontos, hogy ezt megtegyük, és közben arra törekedjünk, hogy minél többet hozzunk ki magunkból. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

Zsuzsi is ezt teszi, aki páratlan formával rendelkezik, csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla. Nem is oly rég egy nagyon vonzó fotósorozat jelent meg vele, ami láttán többeknek elállhatott a szava.

Meg tudjuk érteni, Zsuzsi női szemmel is rendkívül csinos, megvan benne az a plusz, amitől egy Nő abszolúte top. Sokan szeretnének olyan formát és vonalakat, mint amit a Dancing with the Stars táncosnője tudhat magáénak.

A modellkedés is jól áll neki, és egy újabb sorozat készült róla, aminek középpontjába ezúttal a fehér szín került. Szóval igen, Zsuzsi megint nagyon-nagyon magasra tette a lécet, ahogyan az általában lenni szokott.

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.