Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,94 Ft
Euró
387,77 Ft
Font
450,97 Ft
Bitcoin
60,762 $

Kiderült, ki volt a szentendrei biciklis támadó

Sajtóértesülések szerint az elkövető egy komoly szaktudású és tapasztalatú szakember, diplomás szociológus.

Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Blikk értesülései szerint kiderült, hogy ki volt a szentendrei biciklis támadó: a lap „biztos forrásból” úgy tudja, hogy az elkövető az 54 éves S. Róbert, aki komoly szaktudású és tapasztalatú szakember, diplomás szociológus. S. Róbert több mint 25 éve foglalkozik piac-, vélemény- és társadalomkutatással.

Április 20-án egy nő gyermekekkel és kutyákkal sétált Szentendrén, amikor egy biciklis majdnem elütötte az egyik gyermeket. Soron kívül A DK bejelentette, mégis lesz nyilvános vita a köztévén

A nő kérdőre vonta a kerékpárost, mire a férfi több alkalommal is ököllel ütlegelte a nőt. Végül a járókelőknek kellett közbelépniük, s ők tartották vissza a férfit, míg ki nem értek az egyenruhások.

Azóta kiderült, hogy az incidens miatt a nő férje is a helyszínre sietett. A gyanú szerint a férfi ököllel megütötte, és meg is rúgta a nőt, ezért a rendőrség előállította az 54 éves budapesti férfit, s garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Videón Mbappé érzelmes bejelentése, elköszönt a PSG-től

Egy ideje köztudott volt, hogy Mbappé nem marad Párizsban, és a Real Madridhoz igazol, akik ingyen szerezhetik meg a játékjogát a lejárt szerződése miatt.

A világ másik felén is sírnak Szoboszlai edzőjének távozása miatt (videó)

Jürgen Klopp úgy döntött, kiszáll a futballból, legalábbis egy időre biztosan, így hamarosan átadja a helyét.

A PSG már Mbappé búcsúztatására készül

A Paris Saint-Germain búcsúceremóniát szervez Kylian Mbappénak, melyre utolsó hazai bajnoki mérkőzésük után kerülhet sor.