Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Béres Anett: „Nem lehet örökké olyasmin keseregni, ami már megtörtént”

Béres Anett sem olyan személyiség, aki a múltban él, sokkal inkább előre tekint, megéli a jelent, és dolgozok a jövőjéért.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Béres Anettet az egész ország ismeri, a súlyos balesete óta különösen, amiből szép lassan felépülhet. Nemrég megmutatta a hátából kioperált csavarokat, melyek egy idő után komoly fájdalmat okoztak neki.

Alig várta a pillanatot, hogy megválhasson tőlük, még a nyári időszak előtt. Teljesült Anett kívánsága, aki nem mellesleg csodálatos formának örvend, és hangsúlyozza, nem lehet örökké olyasmin keseregni, ami már megtörtént. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Hozzátette, nem azt kell néznünk, mi nem sikerült, mi lehetett volna másképp, vagy mi az, amit bánunk. Ha ezt tesszük, csak gátoljuk a saját fejlődésünket, és ezzel akár súlyos károkat is okozhatunk.

„Nem lehet örökké olyasmin keseregni, ami már megtörtént!” – kezdte a mélyebb posztjában Anett, amik nem ritkák tőle, és a közösség abszolút vevő rá, és remélik, a folytatásban is kapnak hasonlót.

„Nem azt kell néznünk, mi nem sikerült, mi lehetett volna másképp, vagy mi az, amit bánunk. Arra kell koncentrálnunk, hogy mi van előttünk, mit csináltunk jól és mi az, amit elértünk. Ami pedig megtörtént, abból meg kell próbálnunk kihozni a maximumot.”

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.