Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Star Wars Jedi: Survivor – pénteken debütál, de még vár rá pár frissítés

Valószínűleg még érkezik pár frissítés a pénteken debütáló, sokak által várva várt címhez.

...svg content...Fotó: Respawn
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Végre ez is eljött: pénteken debütál a Star Wars Jedi: Survivor, ám nagy eséllyel még vár rá pár frissítés, hogy a legjobb formáját hozza. A Star Wars Jedi: Fallen Order egészen elképesztő játékélményt nyújtott a gamereknek, legnagyobb örömünkre pedig a fejlesztők elhozták nekünk a második részt.

A Fallen Order folytatása, a Survivor már most rendkívül pozitív kritikákat kapott, noha egyes értékelésekben megjegyezték, hogy a PS5-ös verzióban akadtak frame rate problémák, ami sokakat meglepett, hiszen az előző játék abszolút fluidan futott a konzolon. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A PC-s verzió kapcsán azonban már jóval több problémát jelentettek, és úgy tűnik, ez lesz az új trend, hiszen pár nemrég megjelent cím esetében is hasonló beszámolók érkeztek. Az EA válasza pedig valószínűleg hetekig tartó frissítés lesz, nagy eséllyel több körben.

Természetesen ezt nem bánják a játékosok, hiszen a cél a tökéletes játékélmény, ám azt is hozzá kell tenni, hogy a játék megjelenését már így is hat héttel elcsúsztatták, ám úgy tűnik, ennél több időre lett volna szükségük, hogy az összes felmerült problémát helyrehozzák.

Mindenesetre, a problémákat bizonyára meg fogják oldani, az értékelésekben pedig rendre dicsérték a játékot, sokan pedig kiemelték, hogy jobb a harcrendszer, még izgalmasabb a történet, a karaktereket komplexen dolgozták ki, és a helyszínek változatosságára sem lehet panasz.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.