Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Xbox Games with Gold: ezek a címek érkeznek májusban

A májust két játékkal nyitja a szolgáltatás, melyek az előfizetők számára ingyenesen letölthetők.

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Microsoft nyilvánosságra hozta a következő adag ingyenes játékot a Games with Gold kínálatában, melyeknek sokan fognak örülni. A két ingyenes cím ezúttal a Star Wars Episode I Racer és a Hoa, és mindkét cím letölthető Xbox One, illetve Xbox Series X|S konzolokra is.

A Star Wars Episode I Racer május 1-31. között lesz elérhető, és 1999-be küldi vissza a játékosokat: a gamerek a játékban újraélhetik az 1999-es Star Wars I. rész – Baljós árnyak című alkotás ikonikus podracing (fogatverseny) pillanatait, és 21 különböző versenyző közül választhatnak, akár Anakin Skywalkert is. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Hoa pedig május 16. és június 15. között lesz elérhető a szolgáltatásban: a játék egy egészen lenyűgöző puzzle-platformer, kézzel festett művészeti stílussal, mely garantáltan magával ragadja majd a stílus kedvelőit. A fejlesztők kifejezetten úgy alkották meg a Hoát, hogy pihentető kikapcsolódást nyújtson, amit a kellemes és nyugodt zene, valamint a szemet gyönyörködtető látvány biztosít.

Ahhoz pedig, hogy igénybe vehesd ezeket az ingyenes játékokat, Xbox Live Gold előfizetéssel kell rendelkezned, mely szolgáltatás biztosítja a tagoknak, hogy havi szinten több címhez is hozzáférjenek ingyenesen.

Most pedig íme, az Xbox Games With Gold májusi listája:

Star Wars Episode I Racer (május 1-31. között)
Hoa (május 16. és június 15. között)

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.