Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Elhagyatott pajta közelében találtak rá egy eltűnt oregoni édesanya holttestére

A Clark megyei seriff hivatal szerint jelenleg emberölésként vizsgálják a történteket, gyanúsított azonban egyelőre nincs.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi rendőrség hétfői jelentéséből kiderül, miszerint egy eltűnt oregoni édesanya maradványait találták meg Washington állam egy távoli részén, egy ridgefieldi pajtától nem messze. A szakértők szerint a fejét és a nyakát ért, tompa tárgy okozta ütés miatt halt meg.

A Clark megyei seriff hivatal közölte, hogy jelenleg emberölésként vizsgálják a történteket, emellett feltételezik, hogy az elkövető vagy elkövetők az említett pajtában akarták elrejteni a 32 éves Joanna Speaks holttestét – számolt be a New York Post. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

A nő mostohatestvére, Ariel Hamby azt nyilatkozta, teljesen megdöbbent Joanna halálának híre hallatán, ami mélyen lesújtotta, legfőképp amiatt, hogy a gyermekei (egy 7 éves kislány és két tinédzser fiú) sosem láthatják majd többé szeretett édesanyjukat.

„Éjjelente nem tudok aludni, tudván, mi történt vele. De az sem hagy nyugodni, hogy az elkövető jelenleg is szabadon mászkál”

– mondta, hozzátéve, hogy gyanúsított egyelőre nincs.

A nő családja azóta GoFundMe oldalt indított, hogy az összegyűlt adományokból valamelyest fedezni tudják a temetési költségeket. A leírásnál pedig az szerepelt, hogy a gyerekek egyetlen kívánsága az, hogy az édesanyjukat egy szép helyen temessék el, amely által sosem fognak elfeledkezni róla.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.