Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Nagy bejelentés: jön a Párharc új évada, Kozso és barátnője debütál (videó)

Az Exatlon Hungary két korábbi sztárja is szerepet vállal a TV2 vetélkedőjében, aminek második évadára már nem kell sokat várnunk.

Fotó: TV2
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tavaly debütált a TV2-n a Párharc magyarországi évada, ami nagy sikerrel futott képernyőn. Többek között Kulcsár Edina és G.w.M. is igent mondtak, akik azóta összeházasodtak, a közös babájukat várják és a hírek szerint házat vásároltak.

Rendkívül izgalmas és látványos volt a Párharc első szezonja, amit Varga Viktor és szerelme húztak be egy igen izgalmas döntőben. Sok fordulatot tartogatott az évad, egy pillanatra sem unatkozhattunk. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A lehető legjobb kezekbe került a Párharc Stohl András személyében, aki ugyancsak élvezte a versenyt. Nem egy feladatot próbált volna ki szívesen, és a drámai pillanatok sem maradhattak el, ahogyan legutóbb.

Május 8-án indul a nagy kaland, benne többek között Kozsóval és barátnőjével, akik számára szintén óriási élmény lehetett a verseny. Az előzetesben láthatjátok is a többi szereplőt, keményen kellett küzdeniük.

Hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, nem tudni, de garantáltan nagy show vár a nézőkre. Ahogyan az első évad esetében, legutóbb is a legnagyobb titokban forgatták le az új szezont, ami rövidesen bemutatkozik a nagyközönség előtt.