Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Hal a tortán: Paprika Dorina kiakadt Valkusz Milánra és Visváder Tomira

Valkusz Milán nem mindent hagy szó nélkül a Hal a tortánban, Paprika Dorinával garantáltan nem lesznek barátok.

Fotó: Instagram/Visváder tamás
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Minden eddiginél érdekesebb és izgalmasabb a Hal a tortán. Noha már nem egy szezonon vagyunk túl, mindig vannak újabb és újabb sztárok, akik egymással versenyeznek a konyhában, a legtöbbször jó hangulatban.

Ez így volt az előző héten is, amikor Csuti, Kökény Attila, Gáspár Virág és Kelemen Anna mellett Szorcsik Viki volt a vendéglátó. Végül Virág lett a befutó, aki nagyon örült ennek, míg Anna finoman megjegyezte, Viki szerinte lejáratta magát a neki szánt kedvességgel. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

Szerencsére komoly vita nem alakult ki a hírességek között, viszont az új csapat más energiákat mozgat meg. Paprika Dorinát nem kell félteni, ha odamondásról van szó, és jelezte is Valkusz Milánnak a dolgot.

Ez csak az első este, így több mint érdekes lesz látni, hogyan alakul a folytatás, mert gyakorlatilag garantáltak a viták. Talán a nagyobb balhék sem maradnak el, kiindulva abból, hogy mik történtek a nyitányon.

Milán nem értette, noha Dorina imádja a chefkedést, közben irtózik annak egyes részeitől. „Én nem vagyok chef!” – jelentette ki Dorina. Visváder Tamás és Milán közben lepacsiztak egy poén miatt, ami nem tetszett a fiatal lánynak, mint azt alább hallani fogjátok.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.