Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,86 Ft
Euró
387,68 Ft
Font
450,81 Ft
Bitcoin
61,240 $

Hal a tortán: keményen beszóltak Visváder Tominak (videó)

Nehéz elképzelni, hogy Paprika Dorina rendszeres vendég lesz Visváder Tomiéknál, aki kemény kritikát kapott.

Fotó: Instagram/Visváder Tamás
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon megosztónak ígérkezik Paprika Dorina karaktere a Hal a tortánban, aki igencsak összefeszült Valkusz Milánnal. Gyorsan oda is szólt a Valmar énekesének, aki természetesen nem hagyta magát.

Az előző héten Kelem Annáék versenyeztek egymással, meglehetősen jó hangulatban. Igaz, volt egy-két dolog, ami nem tetszett Annának, és szerinte Szorcsik Viki lejáratta magát az egyik ajándékával. Soron kívül Elbocsáthatják a taxist, aki összebalhézott egy szabálytalanul közlekedő biciklissel

Az új csapat totálisan más karaktereket vonultat fel, és Paprika Dorina szókimondása garancia arra, hogy nem fogunk unatkozni. A fiatal lány kimondja a véleményét, nem kertel, de a stílussal nem mindenki elégedett.

Visváder Tamás sem maradt ki a szórásból, akit sokan a Farm VIP 3-ból ismerhetnek, amit akár meg is nyerhetett volna, ha nem sérül meg. Ezt már soha nem tudjuk meg, mindenesetre jó esélyekkel pályázott a győzelemre.

Dorina réteskóstolás közben szólt oda Tamásnak, aki köztudottan nagyon otthonosan mozog a konyhában. A lány azt mondta neki, összességében egyvalami hiányzik a rétesből, mégpedig a jó íz.

Az antidepresszánsok újabb negatív hatására derült fény, hőségben okozhatnak gondot

Egyes készítmények kimondottan kellemetlen tüneteket okozhatnak a melegebb hónapokban.

Nagyon jó minőségű eperre és remek szezonra számíthatunk idén

A szakember szerint jó termés várható idén szamócából itthon, ezen a héten pedig a szedd magad akciók is megkezdődnek az országban.