Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

Esős, szeles kedd vár ránk, néhol azonban lehet napsütés

Nem sokat változik az időjárás hétfőhöz képest, noha a középső országrészben számíthatunk némi napsütésre napközben.

Fotó: Unsplash/Raimond Klavins
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn általában erősen felhős vagy borult idő valószínű átmeneti szakadozásokkal, rövid napos periódusokkal. Több hullámban, többfelé valószínű eső, zápor, helyenként zivatar.

Csak az éjszaka második felétől kezd nyugat felől vékonyodni, csökkenni a felhőzet, és vele együtt a csapadékhajlam is csökken. Kedden a csapadéksáv súlypontja kelet felé tolódik, az északkeleti tájakon jelentős csapadékmennyiség várható. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Délutántól a Dunántúlon változóan felhős lesz az ég, és záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Legtöbb napsütés a középső országrészben várható. Az északnyugatira forduló szelet egyre többfelé kísérhetik élénk, erős lökések.

Zivatarok környezetében is előfordulhat átmeneti szélerősödés.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 12 fok között valószínű, de a kevésbé szeles nyugat-dunántúli részeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden döntően 13 és 19 fok között alakul, de a tartósan felhős, csapadékos északkeleti tájakon ennél pár fokkal hűvösebb idő várható.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.