Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Különleges ruhában vezet műsort Gáspár Evelin

Gáspár Evelin műsorvezetőként is megállja a helyét, folyamatosan tanulja a szakmát, ami sok újdonságot rejt számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyerekként talán nem gondolt arra Gáspár Evelin, hogy egy nap műsorvezető lesz, de sokat változott az élete. Nemcsak az élete, hanem a megjelenése is, rengeteget dolgozott azon, hogy ilyen formába lendüljön.

Dicséret illeti, és ezzel nemcsak saját magát, hanem azokat is motiválja, akik még nem indultak el ezen az úton, de szeretnének. Evelin egyúttal a divat szerelmese, megtalálta azt a stílust, ami a leginkább fekszik neki. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Nagyon látványos szetteket rak össze, amikben kényelmesen érzi magát. Rendkívül fontos, hogy egy nő igazán magabiztos legyen, és a divat nagyban hozzájárul ehhez, soha nem szabad félváról venni ennek hatását.

Evelin eddig is jól ismerte a médiát, bár nem minden elemét, így a TV2 Akadémia kiváló platformot jelent számára ahhoz, hogy még inkább kiteljesedjen abban, amit csinál. Már műsorvezetőként is bemutatkozhatott, ami mérföldkő az életében.

Ez természetesen újabb és újabb érdekes szetteket jelent, és ha kíváncsiak vagytok arra, legutóbb milyen ruhát viselt, akkor csak kattintsatok erre a linkre. Egy újabb látványos ruhadarab, mely kihangsúlyozza Evelin egyéniségét.