Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

Túlterheléses támadássorozat indult az egyik magyar rádiócsatorna ellen

Ennek következtében az adásuk a szombati nap folyamán folyamatosan szakadozott, de sajnos azóta sem változott a helyzet.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A rádió weboldalán számoltak be róla, miszerint minden korábbinál erősebb túlterheléses támadássorozat indult a Klubrádió élő adását továbbító stream ellen, az eddigi információik alapján elsősorban külföldről.

Ennek következtében az adásuk a szombati nap folyamán folyamatosan szakadozott, de sajnos azóta sem változott a helyzet. Ám jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán, illetve arra kérnek mindenkit, hogy addig is hallgassák őket a rádió YouTube-csatornáján. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Majd hozzátették, miszerint biztonsági intézkedéseik részeként egyelőre elérhetetlenné tették a Klubrádió adását külföldi ip-címekről. De természetesen később, ha ezt a láthatóan szervezett, igen erős támadássorozatot sikerül megállítani, újra elérhetővé válik a Klubrádió a határokon túlról is.

A Portfolio szerint épp egy hete történt, hogy terheléses támadás miatt leállt a 444.hu hírportál (ami állítólag nem az első eset volt az utóbbi időben), s ezt a honlapok elérhetőségét monitorozó IsItDownRightNow, valamint a Media1 forrásai is megerősítették, de azóta megoldódott a dolog.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Szentkirályi a Magyar-Vitézy-Karácsony tervéről: „Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek”

Szentkirályi Alexandra is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.