18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Brutális kegyetlenséggel ölte meg édesanyját egy salgótarjáni nő

A vádlott a mostani tárgyaláson azt mondta, hogy nem emlékszik semmire, viszont a borzalmas gyerekkoráról részletesen beszámolt.

Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Tények beszámolója alapján 2022 márciusában brutális kegyetlenséggel ölte meg édesanyját egy salgótarjáni nő: egy 20 centis pengéjű késsel 71-szer megszúrta, amelyet követően önmagával is végezni akart.

A vádlott a mostani tárgyaláson azt mondta, hogy nem emlékszik semmire, viszont a borzalmas gyerekkoráról részletesen beszámolt. Állítása szerint az apja folyton megerőszakolta, illetve orális szexre kényszerítette, ám amikor segítséget kért az anyjától, mindketten megverték. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

„Az édesapám zaklatott, de hiába mondtam az anyukámnak, hogy nem bírom tovább már, hogy ez így történt, hogy én nem hazudok, mégis vert”

– mondta a nő.

Az anya később elhagyta a családot, így Csilla az apjával maradt, aki ezt követően is zaklatta. A férfi halála után az anya részegen látogatta meg gyermekét, amelynek során összevesztek, a tragédia pedig ezt követően történt.

A szomszédok döbbenten értesültek a történtekről, ugyanis elmondásuk szerint tudták, hogy Csilla beteges és gyógyszereket szed, de nagyon kedvelték. Illetve az is kiderült, hogy az ügy tanúk meghallgatásával folytatódik tovább.

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Már nem a Barcelona a második a spanyol bajnokságban

A Barcelona elvesztette a második helyét a spanyol bajnokságban, de lehetséges, hogy csak ideiglenesen.

6,5-ös erősségű földrengés rázta meg Japánt

A japán Bonin-szigeteket rázta meg egy erősebb földrengés, amiről az Egyesült Államok Geológiai Szolgálat, az USGS is beszámolt.