Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,66 Ft
Euró
386,95 Ft
Font
449,96 Ft
Bitcoin
62,752 $

Bikiniben spárgázott a hullámok verte parton Nicole Scherzinger (videó)

Úgy tűnik, Nicole Scherzinger nemcsak rendkívül formás, hanem nagyon hajlékony is, amivel lenyűgözte a követőit.

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok vonzó hírességet találhatunk a közösségi médiában, akik lenyűgöző formában vannak. Állandó motivációt adnak ezzel, köztük például Heidi Klummal, aki nem mellesleg gyönyörű nő, egy igazi természetes szépség.

Kim Kardashian ugyan nagyon más karakter, a vonalai szintén hatással vannak az emberekre. Őrületesen vonzó tud lenni, és nemcsak bikiniben, amit már számtalanszor bizonyított a közösségi médiában. Soron kívül Napsütéssel köszönt be a kedd, csak futó záporokra van kilátás

Nicole Scherzinger pedig a másik személyes kedvencünk Klum mellett. Amiben biztosan hasonlítanak egymásra, az a humor, nagyon szeretnek viccelődni, és közben szexibbnél szexibb felvételek látnak róluk napvilágot.

A világhírű énekesnő formája maga az álom, egy olyan női test, ami megmutatja, milyen sokat hozhat ki magából az ember, akár a 40-es éveiben is. A kemény munka és kitartás meghozta az eredményt, Nicole pedig páratlan.

Az alább látható videója az egyik új favoritunk, már a hangulata is sokat elmond a felvételnek, nem beszélve a környezetről. Nicole remekül érezte magát, és még egy spárgát is bemutatott, mintha az olyan természetes lenne.

Dobrev Klára hajlandó lenne együttműködni Magyar Péterrel

Mint mondta, „mindenkivel hajlandó kooperálni, aki Orbán Viktor rendszerét akarja lebontani”.