18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Tömegverekedés a Lurdy Házban: életveszélyes sérült is van (videóval)

Még pénteken csaptak össze a felek egymással a budapesti Lurdy Házban, melynek következtében egy ember életveszélyesen megsérült.

...svg content...Fotó: Unsplash/Rajan Alwan
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Tömegverekedés tört ki a Lurdy Házban péntek délelőtt, aminek főszereplői egy jordán és egy szír család tagjai voltak. A rendőrség több autóval érkezett meg a helyszínre, hogy véget vessenek a verekedésnek, és elfogják a támadókat.

Összesen három személyt fogtak el, miközben nagyjából 15-18 ember esett egymásnak, köztük fiatalokkal és idősekkel. Igyekeztek szétválasztani őket, de ez korántsem volt egyszerű, mert elszabadultak az indulatok.

A Blikk azt írja a cikkében, hogy az egyik verekedő még a kabátját és a zakóját is levette, míg egy másik felkapott egy széket, azzal ütötte a másikat. Kiderült, az ügyben érintett jordán és szír családfő évek óta haragban vannak egymással.

A tömegverekedésben kivétel nélkül férfiak vettek részt, akinek többsége a rendőrség megérkezésekor elmenekültek a helyszínről. A rendőrség már nyomoz az ügyben, és keresik a többi résztvevőt, akiket ugyancsak felelősségre vonhatnak.

A három kihallgatott közül egyet őrizetbe vettek, míg egy másik férfit életveszélyes állapotban vittek kórházba, akinek a koponyája sérült meg. Az RTL Híradó úgy tudja, a verekedők többsége Magyarországon él, de olyan támadó is szerepel a felvételen, akik külföldről érkeztek látogatóba.

Az iráni elnök helikoptere kényszerleszállást hajtott végre és eltűnt

A fedélzeten tartózkodott az iráni elnök mellett a külügyminiszter is.