18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,259 $

Begőzölt egy borsodi tanárnő: megtépte és rángatta a 13 éves diákját

Minősíthetetlenül viselkedett az a borsodi tanár, aki 13 éves diákját tépte és rángatta meg a társai előtt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Videó is készült az esetről, ahogyan egy tanár hajánál fogva rángat egy 13 éves diákot a borsodi Kesznyétenben. Az eset még szerdán történt, és köszönhetően a diákoknak, a rendőrség is fontos bizonyítékokat vehetett át.

A Tények beszámolója szerint a tini azon veszett össze a pedagógussal, mert a nő el akarta venni tőle a telefonját, amit az óra ideje alatt nyomkodott. A tanár először csak szólt neki, hogy adja át neki a telefonját, mert azt nem használhatja tanítás alatt. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A vita verekedéssé fajult, miközben a diáklány is szidalmazta a tanárt, aki átlépve a határt, megtépte és rángatni kezdte a diákot. „A környékbeliek szerint a gyerekek viselkedésével is gond van az intézményben.” – írja a Tények.

Végül felmentették a tanárnőt, a 13 éves lány családja pedig feljelentést tett. A felvételek megdöbbentőek, miközben a diákok egészen közelről figyelhették az erőszakos jelenetet, ahogyan a tanár bántalmazza a gyereket.