Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Gáspár Evelin nemcsak formás, rendkívül stílusos is

Gáspár Evelin szereti a divatot, és megtalálta azt az irányt, ami kényelmes számára, és jól érezheti magát a bőrében.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin nemrég szakmát váltott, mialatt bemutatkozhatott műsorvezetőként, de a háttérmunkákban is jelen van. A TV2 Akadémia szorgos tanulója, és már nem egy nagy műsorban segített a stábnak.

Tilla elismeréssel adózott Evelin munkája előtt, aki rendkívül céltudatos, és pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy sikeressé váljon. Kellően kitartó, motivált, nem veti meg a kemény munkát, sokkal inkább törekszik rá. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Az élete részben megváltozhatott azzal is, hogy a Franciaországba költözött húga rábízta a kutyáját. A következő fél évben ugyanis Virág nem lesz Magyarországon, nemrég pedig megnyerte a Hal a tortánt.

Mindkét lány élete zajlik, és lehetséges, fognak még ugyanazon műsorban szerepelni. Népszerűségük töretlen, mindketten kedvelik a divatot, ami nagyban meghatározza a napjaikat, akárcsak másoknak.

Evelin szereti a laza, kényelmes trendi szetteket, és mivel egyre jobb idő van, előkerülhetnek azok az összeállítások is, amik igazi kedvencek. A hétvége jegyében borvidékre látogattak, ahol remek környezet fogadta őket.