Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,26 Ft
Euró
385,96 Ft
Font
449,43 Ft
Bitcoin
63,684 $

Hal a tortán: így tanította zongorázni Kelemen Annát Kökény Attila (videó)

Kökény Attila nemcsak a hangjával bánik kiválóan, hanem a zongora billentyűivel is, amit ismét prezentált.

...svg content...Fotó: Instagram/Kelemen Anna
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kökény Attila még mindig fiatal, de olyan időszakok vannak mögötte, amik akár az egész életét tönkretehették volna. Szerencsére hátat fordított annak az életnek, megtért, és hálás ezért Istennek.

Attila nemcsak énekhangban nyűgözi le a közönségét, hanem a zongoratudásával is. Láthattuk a róla megjelent kulissza mögötti videót a Sztárban Sztár döntőjét követően, aminek ideje alatt előadott egy különleges dalt. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

Legutóbb pedig a Hal a tortán új évadában tűnt fel, és igyekezett a lehető legjobb formáját nyújtani. Ez végül sikerült, és természetesen a zongoraóra sem maradhatott ki, mert Kelemen Anna és Gáspár Virág érdeklődött a hangszer iránt.

Először Anna ült oda, rögtön egy ismert szimfóniát szeretett volna eljátszani. Attila segített neki pár alappal, majd jött Virág, de ő is csak gyakorolgatott, nem voltak különösebb tervei a zongorázással.

Mindeközben Csuti és Szorcsik Viki az asztalnál ülve hallgatták a dallomokat, próbálták kitalálni, mit játszanak a lányok. Aktív és izgalmas héten vagyunk túl a műsorban, remek csapatot hozott össze a TV2.

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?

Zinedine Zidane 51 évesen is zseni a pályán (videó)

Ebből is látszik, hogy Zinedine Zidane ideje korán vonult vissza, aki még 51 évesen is fitt, és látványos dolgokra képes a labdával.