Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Hal a tortán: Gáspár Virág nyerte a főzőversenyt (videó)

Gáspár Bea nyomdokaiba lépett Gáspár Virág, aki bizonyította, fiatalkora ellenére is nagyon ügyes a konyhában.

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Virág, aki időközben Franciaországba költözött a tanulmányai miatt, egy igazán izgalmas kalandban vett részt a TV2-vel, ugyanis igent mondott a Hal a tortán új évadára. Gáspár Bea szintén izgatott volt, hiszen a lánya ezelőtt nem szerepelt ilyen műsorban, és igyekezett neki segíteni.

Azzal azonban nem volt kibékülve, ahogyan a lánya fel volt öltözve. Emellett örült volna, ha gyakrabban beszélnek egymással, de Virág is felnőtt, saját élete van, és igyekszik minél önállóbb lenni. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Gyakorlatilag mindkét lány kirepült a család fészekből, és Virág bizonyította, nagyon is ügyes a konyhában. Emellett remek vendéglátó, Kelemen Anna szerint is rendkívül figyelmes a lány, aki kitett magáért.

A hét második felében látta vendégül a csapatot, mialatt az édesapja, Gáspár Győző nagy show-t csinált. Mindenki remekül érezte magát, a táncolás sem maradhatott el, majd eljött a péntek, a nagy nap, amikor is kiderült, ki nyert.

Virág lett a befutó, aki hálás ezért, és örül annak, hogy megismerhette Csuiékat. Örök emlék marad számára a verseny, és hálás azért, hogy mindez így alakult, ennyire jó hangulatban telhettek a napok.